Prodavnica

Dizalica topline – unutarnja jedinica split sustava aroTHERM zrak/voda (grijanje/hlađenje) sa integriranim spremnikom za toplu vodu (190L) uniTOWER VWL 128/5 IS VAILLANT (0010022092)
22. Decembra 2020.
Grijalica kupaona sa staklenim panelom zidna PTC TESY 2000W (GH 200)
22. Decembra 2020.
Prikaži sve

Klima uređaj inv.FTX60GV/RX60GVB 6,00/7,00 kW DAIKIN A (top.pumpa zrak-zrak)

2,350.55 KM

Daikin klima uređaj FTX60GV + RX60GVB sljedećih tehničkih značajki:

Unutarnja jedinica: FTX60GV
Vanjska jedinica: RX60GVB
Kapacitet hlađenja (min.nom.maks.): 1,7/6,0/6,7 kW
SEER klasifikacija energetske učinkovitosti: 5,37 A
Kapacitet grijanja (min.nom.maks.): 1,7/7,0/8,0 kW
SCOP klasifikacija energetske učinkovitosti: 3,88 A
Razina zvučnog tlaka u hladjenju – vanjska jedinica: 49 dB (A)
Razina zvučnog tlaka u grijanju – vanjska jedinica: 49 dB (A)
Boja: Bijela
Dimenzije unutarnje jedinice (V x Š x D) mm: 290 x 1.050 x 238
Dimenzije vanjske jedinice (V x Š x D) mm: 735 x 825 x 300
Radno područje, hlađenje min./maks. (vani) C: -10 / 46
Radno područje, grijanje min./maks. (vani) C: –15 / 18

Ekono način rada – komfor koji ne uzrokuje probleme vašem napajanju
Ekono način rada omogućuje vam ograničavanje potrošnje maksimalne ulazne struje klimatizacijskog uređaja, u slučaju da imate probleme koje često prekidači strujnog kruga izazivaju kada se drugi uređaji (usisavač, mikrovalna pećnica itd.) uključe u isto vrijeme ili ako jednostavno želite ograničiti potrošnju energije. A kada želite maksimalno hlađenje ili grijanje, uvijek je možete deaktivirati.

Ugodan način rada – komfor i prilikom hlađenja i prilikom grijanja
Ugodan način rada automatski podešava smjer protoka zraka kako bi se postigla najugodnija raspodjela temperature zraka u prostoriji i istovremeno izbjeglo izravno istrujavanje u osobe.

3-D protok zraka – jednaka temperatura u cijeloj prostoriji
Jedinice opremljene 3-D protokom zraka imaju mogućnost direktnog istrujavanja zraka gore ili dolje, lijevo ili desno – ovisno o zahtjevu korisnika – automatskog načina. Time se postiže savršena raspodjela zraka ili vam se pruža mogućnost da sami odredite smjer strujanja zraka.

Snažan način rada – maksimalan kapacitet, brzo postizanje komfora
Snažan način rada omogućuje postizanje maksimalnog kapaciteta jedinice jednim pritiskom gumba i pritom se ne trebate brinuti o računu za električnu energiju u slučaju da ste zaboravili da je uključeno. Navedene funkcije omogućuju vam rashlađivanje ili zagrijavanje prostorije u najkraćem mogućem vremenu, a nakon 20 minuta jedinica se automatski prebacuje u normalan rad, sprečavajući time rasipanje energije.

Vanjska jedinica s tihim načinom rada – ne uznemiruje ni vas ni vaše susjede
U mnogim je slučajevima važno voditi računa o tome da tijekom noći ne uznemirujete susjede – kao na primjer u gusto naseljenim stambenim područjima ili stambenim blokovima. Svi tijekom spavanja volimo tiho okruženje. Tih rad vanjske jedinice ograničava razinu buke vanjske jedinice, i omogućuje vam uključivanje klimatizacijskog uređaja, a da pritom nikoga ne uznemiravate. Tih način rada unutarnje jedinice – osjetit ćete komfor, ali ga nećete čuti. Jedinice s ovim načinom rada mogu postići očekivane niske razine buke – neke čak približno razini šapta (19dB(A)). Ovo je savršena funkcija za jedinice instalirane u spavaćim sobama, budući da omogućuje neometano spavanje, čak i kad je jedinica uključena.

24 satni vremenski program – radujte se povratku u ugodan dom.
24 satni tajmer koji vam omogućuje programiranje uključivanja i isključivanja jedinice za svaki dan.

Upravljanje putem interneta (opcija uz nadoplatu)
Upravljajte jedinicom u bilo kojem trenutku neovisno o tome gdje se nalazite. Jedinicama s opcijom upravljanja putem interneta moguće je upravljati putem mobilnog telefona (android i iOS ) ili putem tableta u bilo kojem trenutku neovisno o tome gdje se nalazite. Online controller aplikacija dostupna je za preuzimanje besplatno u online trgovini Google Play i App store za mobitele i tablete. Kako bi upravljali jedinicom potreban je kućni router odnosno mogućnost bežičnog spajanja na internet. Sama instalacija je vrlo jednostavna.

Fotokatalitički filter za pročišćavanje zraka od titan apatita – čist zrak u vašem domu!
Čisti zrak diskretnim, ali vrlo učinkovitim djelovanjem: prvo sloj kalcijeva hidroksiapatita u filteru apsorbira bakterije, viruse, amonijak, dušikov oksid i druge štetne tvari. Zatim titanijev oksid, koji se aktivira izlaganjem prirodnoj svjetlosti, stvara hidroksilne radikale, otapajući apsorbirane tvari u bezopasnu vodu i ugljični dioksid. Potpuno nezamjetljiv, osim po svježem i čistom zraku u prostoriji.

Multi split primjena – komfor za cijeli dom zahvaljujući samo jednoj vanjskoj jedinici
Ovaj uređaj možete spojiti u kombinaciji s multi split vanjskim jedinicama. Multi-split izvedbe omogućuju klimatizaciju nekoliko prostorija koristeći jednu vanjsku jedinicu, što rezultira jednostavnijom i elegantnijom instalacijom, s manje potrebnog prostora za ugradnju vanjske jedinice. Multi-split vanjske jedinice mogu se spojiti na 2-5 unutarnjih jedinica, a Super-Multi-Plus sustavi i do 9 unutarnjih jedinica.