Prodavnica

Kotao etažni BIO CET B bez pumpe CTM
31. Januara 2019.
Kotao na čvrsto gorivo EKO-CKS CTM
31. Januara 2019.
Prikaži sve

Kotao etažni sa rernom BIO PEK B bez pumpe CTM

1,749.15 KM2,159.80 KM

Očisti
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,
Opis

Pakovanje (kom): 1/1

 

Čelični toplovodni kotlovi BIO-PEK B su predviđeni za loženje krutim gorivom, a namijenjeni centralnom grijanju objekata te pripremi hrane kuhanjem i pečenjem. Izrađuju se u dvije izvedbe (lijeva i desna), nazivnog toplinskog učina 18, 24 i 30 kW. Prostoriju u koju su ugrađeni griju i kroz gornju grijaću ploču. Moguć je odabir između kotlova s lijevim ili desnim priključkom na dimnjak.

Sam naziv “etažni” ne isključuje njihovo korištenje za zagrijavanje i više od jedne etaže, ako je potreba za toplinom u skladu s njihovim nazivnim učinom. Ugrađivati se mogu u zatvorene i otvorene koje se uklapaju u standardne dimenzije kuhinjskih elemenata čine njihovu ugradnju prihvatljivom u kuhinji ali i u nekom drugom dijelu kuće ili stana, gdje postoji priključak na dimnjak. Izrađeni su u skladu s normom EN 12815 i ISO 9001 / 2008.

KARAKTERISTIKE KOTLOVA:

• Toplovodni kotlovi za centralno grijanje, kuhanje i pečenje, predviđeni za loženje krutim gorivom.
• Dio topline predaju okolnom prostoru kroz gornju grijaću ploču.
• Odgovarajuće dimenzionirano ložište i više prolaza za izmjenu topline osigurava visoki stupanj iskorištenja kotla te omogućuje kuhanje hrane na gornjoj grijaćoj ploči i pečenje u pećnici.
• Mogućnost promjene položaja rešetke ložišta pomoću ugrađenog mehanizma omogućuje kuhanje i pečenje tijekom cijele godine.
• Prostrana pećnica omogućuje korištenje standardnog posuđa.
• Vatrostalno staklo i termometar na vratima pećnice omogućuje praćenje tijeka pečenja.
• Tvornički je ugrađen termički izmjenjivač i priključak za termički ventil što omogućuje ugradnju kotlova i u zatvorene sustave centralnih grijanja.
• Velika vrata i ložište kotla omogućuju loženje krupnim krutim gorivom te jednostavno čišćenje i održavanje.
• Cirkulacijskom pumpom sustava centralnog grijanja upravlja tvornički ugrađen termostat.

Kotlove je moguće priključiti na dimnjak sa stražnje, bočne ili gornje desne strane kotla – desna izvedba ili sa stražnje, bočne ili gornje lijeve strane kotla, – lijeva izvedba. U osnovnu isporuku kotla uključen je regulator propuha i termomanometar. Štedljivi su i ekološki prihvatljivi.

Dodatne informacije
Snaga

17 kW, 23 kW, 29 kW

Strana

Desni, Lijevi