Prodavnica

Kotao na pelet PELLING 18 kW THERMOFLUX
31. Januara 2019.
Kotao dvostruke namjene Delta Pro 25 ulje/plin ACV (4633201)
31. Januara 2019.
Prikaži sve

Kotao na pelet EcoLogic THERMOFLUX

Cijena na upit

Kontaktirajte nas za dodatne detalje i cijenuCijena na upitCijena na upitCijena na upit
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,
Opis

Prateći trendove u izradi kotlova na pelet Thermoflux je konstruirao kotao koji je u rangu najsuvremenijih i najboljih kotlova na europskom tržištu.
Kotao EcoLogic je namijenjen sagorijevanju drvenog peleta. Uz regulaciju sa lambda sondom, zaslon u boji osjetljiv na dodir, automatsku potpalu te
funkcije čišćenja rešetke i izmjenjivača topline predstavlja najbolji kotao koji se može naći na tržištu. Upravljačka regulacija je opremljena touch panelom i veoma je jednostavna za rukovanje i kontrolu rada kotla.
Komora za sagorijevanje je posebne konstrukcije i dizajna. Napravljena od od specijalnog visoko-temperaturnog šamota. Proces sagorijevanja počinje tako što se pelet u ložištu zagrije i zažari. Plinovi nastali iz peleta se u komori za izgaranje dodavanjem sekundarnog zraka čisto spaljuju na visokoj temperaturi.
Sagorijevanje je konstantno kontrolirano te se tako dobiva uvijek savršena vrijednost izgaranja i najniže emisije štetnih plinova. Sustav automatskog čišćenja ložišta uvijek osigurava potpalu i dovod zraka za sagorijevanje. Rad kotla ne ovisi o kvalitetu peleta. Cijevni izmjenjivač topline je konstruiran s turbulatorima i mehanizmom za automatsko čišćenje.
Mogućnost priključenja različitih sustava dobavljanja peleta u spremnik pruža veliku autonomiju u radu i minimalne zahtjeve za održavanjem.

Osnovne karakteristike:

• namijenjen za sagorijevanje drvenog peleta
• automatska regulacija s touch screen panelom i lambda sondom
• specijalna komora za sagorijevanje od silicijkarbida
• automatsko čišćenje ložišta i izmjenjivača topline
• velika autonomija u radu
• jednostavna montaža i priključak
• pripremljen za priključak na spremnik tople vode
• ušteda uz minimalni napor

Na najvećem svjetskom sajmu grijanja i klimatizacije ISH- Frankfurt EcoLogic je proglašen za proizvod s najboljim dizajnom u kategoriji obnovljivih izvora energije.

Dodatne informacije
Snaga

25 kW, 35 kW, 44 kW