Prodavnica

Ventil radijatorski 1/2″ RLV-X troosni lijevi bijeli DANFOSS (013G4053)
17. Januara 2019.
Ventil kutni 1/2″-3/8″ TIEMME (2959) sa filterom
17. Januara 2019.
Prikaži sve

Ventili kuglast Globo P za pumpe 5/4″ HEIMEIER (0620-05.000)

Cijena na upit

Kontaktirajte nas za dodatne detalje i cijenu
Kategorija: Oznake , , , ,
Opis

Glavne značajke

  • Tijelo i kugla izrađeni su od bronce otporne na koroziju
  • Tijelo cijevnog oblika, idealno prikladno za kontinuiranu izolaciju cijevi
  • Radna prekretna ručica nalazi se izvan izolacije cijevi
  • Također dostupni u pres varijanti

Tehnički opis

Globo P, kuglasti ventil za crpke posebno su izvedeni za zahtjeve tehnologije grijanja. Tijelo i kugla ventila izrađeni su od bronce otporne na koroziju. Može se identificirati otvoreni/zatvoreni položaj. Radna ručica na skidanje, izrađena je od plastike otporne na udarce. Uvučen graničnik ručice, te nema opasnosti od ozljeda.

Termometar, zamjenjiv promjenom crvene kape za zatvaranje u ručici, vidjeti pribor. Brtvljenje vretena koje ne zahtjeva održavanje, pomoću dva EPDM O-brtvena prstena. Brtvilo kugle izrađeno od čistog teflona PTFE. Gravitacijska zaporka se brtvi pomoću EPDM O-brtvenog prstena. Verzije s priključkom naglavka s unutarnjim navojem i fazonska prirubnica, s brtvenom površinom koja nosi puno opterećenje. Priključci (naglavak x prirubnica): 1“ x 1“, 1 1/4“ x 1 1/4“ i 1 1/4“ x 1“.

Verzije s Viega i Mapress pres spojem i fazonska prirubnica, s brtvenom površinom koja nosi puno opterećenje. Priključci (pres priključak x prirubnica): 28 mm x 1“, 35 mm x 1 1/4“. Ljuske toplinske izolacije, koje se sastoje od dvije zatvorene poluljuske, vidjeti pribor.

Dopuštena radna temperatura TB Globo P -10 °C ˗ 120 °C, s pres spojem 110 °C.
Razred tlaka PN 16.