Prodavnica

Izolacija cijevna ISO IZOTERM
10. Januara 2019.
Cijev višeslojna AL-PE-RT u kolutu HERZ
11. Januara 2019.
Prikaži sve

Cijev prestabo u šipci 6 m VIEGA

Cijena na upit

Kontaktirajte nas za dodatne detalje i cijenuCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upit
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,
Opis

Mnogim je stručnjacima Prestabo program firme Viega poznat po svojoj velikoj pouzdanosti i sigurnosti. Taj sustav spajanja prešanjem od izvana pocinčanog čelika sada je također raspoloživ i u XL dimenzijama, od 64 mm do 108 mm. Time Vam za objekte kao što su škole, bolnice, domovi umirovljenika, ili industrijska postrojenja, kao i za stanogradnju na raspolaganju stoji potpun asortiman istovrsnih proizvoda različitih dimenzija. On je bogat varijantama za grijanja, fleksibilan za kompresorska postrojenja i siguran za rashladne sustave.

64 mm – posebna dimenzija
Viega nudi Prestabo XL u dimenziji 64 mm. Njena prednost: kada su 54 mm premalo, a 76,1 mm previše, s ovom veličinom osjetno štedite na troškovima i istovremeno smanjujete potrebni prostor kod instalacije. Uostalom, s Viega alatima za prešanje (32 KN) su naravno sve veličine sustava Prestabo XL spojene prešanjem u nekoliko sekundi i trajno sigurne. Za primjenu sustava Prestabo Viega je razvila radni pribor koji jamči najveću udobnost i veliku sigurnost: s alatom za skidanje plašta odstranjujete bijeli PP-past cijevi za nadžbukne instalacije, a s Viega alatima za prešanje u nekoliko sekundi stvarate sigurne spojeve.

Potpuni program za instalaciju grijanja
Prestabo vam nudi individualno prikladne dimenzije za velike i male objekte. Press spojnice i cijevi se mogu nabaviti u dimenzijama 15, 18, 22, 28,
35, 42 i 54 mm – u ovim veličinama dodatno postoje cijevi s bijelim PP-plaštom za nadžbukne instalacije. Prestabo XL s press spojnicama i cijevima u dimenzijama 64,0, 76,1, 88,9 i 108,0 mm zaokružuju ovaj program. Prestabo pokazuje svoju pravu veličinu i u odnosu na materijal: izvana pocinčani čelik Vam upravo jamči dugotrajnu pouzdanost koju si želite za instalaciju.

Spajajte prešanjem s još više komfora
Najnovija generacija Viega alata za prešanje nudi Vam više komfora pri prešanju nego ikada: inovativna aku-baterijska tehnika, ergonomično optimiran oblik pištolja i manja ukupna težina krase tehnologiju koja važi za vodeću u SHK-svijetu, Pressgun 4B i Preesgun 4E mogu se lako opsluživati jednom rukom i opremljeni su okretnom glavom za prešanje koja se može zaokrenuti za punih 180°.
Najveću fleksibilnost u XL-formatu jamče čeljust za prešanje s patentiranom zglobnom funkcijom i četiri tlačna prstena u veličinama 64,0, 76,1, 88,0 i 108,0 mm. Oni omogućuju spajanje prešanjem pod skoro svakim kutom prema spojnici. To Vam olakšava rad u težim prostornim situacijama.
Da bi se spriječila zamjena sa sustavima instalacija pitke vode Viega je kod sustava Prestabo postavila jasne znakove: crveni pravokutnik s Viega znakom »Nije dopušteno za instalacije pitke vode!- k crvena oznaka SC-Contur na press spojnicama« kao i crvena crta na cijevima i PP-plaštevima (prije transportnih oštećenja i zaprljanja) – isto tako 1 oznaka na naljepnicama svjetlocrvenih Prestabo pakiranja u vrećicama.

SC-Contur za sve veličine
Točno kao i dosadašnje dimenzije i nove Prestabo XL-veličine su također opremljene s posebnom sigurnosnom tehnikom Viega SC-Contur. Ona Vam olakšava raspoznavanje nehotice nesprešanih spojeva: kod punjenja postrojenja vodom, iz nesprešanih spojeva vidljivo izlazi (istječe) voda u tlačnom području od 1,0 do 6,5 bara. Viega Vam daje jamstvo za besprijekornu funkciju sc contur sprešani je spoj trajno siguran i nepropustan – ova pouzdanost je dokazana milijunima puta.

Prestabo je razvijen za ekonomične i sigurne instalacije grijanja, zatvorenih rashladnih sustava i kompresorskih postrojenja u gradnji objekata. Cijevi, press spojnice i sve druge komponente sustava su međusobno precizno usklađene.

Dodatne informacije
Prečnik

Ø 15, Ø 18, Ø 22, Ø 28, Ø 35, Ø 42, Ø 54