Prodavnica

Cijev višeslojna u kolutu s izolacijom 6 mm AL-PE-RT HERZ
11. Januara 2019.
Cijev višeslojna AL-PE-XC Pexfit Pro Fosta u zaštitnoj cijevi VIEGA
11. Januara 2019.
Prikaži sve

Cijev višeslojna AL-PE-XC Pexfit Pro Fosta VIEGA

Cijena na upit

Kontaktirajte nas za dodatne detalje i cijenuCijena na upitCijena na upitCijena na upit
SKU: N/A Kategorija: Oznake , , , ,
Opis

Konačno sustav koji će udovoljiti svim vašim potrebama. Cijevi sustava Pexfit Pro su fleksibilne upravo onoliko koliko želite. Njihova će dugotrajnost i pouzdanost, pak, sasvim ispuniti vaša očekivanja. U kombinaciji s novim press spojnicama od polifenilsulfona (PPSU) i prokušanim Viega brončanim spojnicama prikladne su za gotovo sve kućne instalacije.

PexfitPro
Siguran sustav s višestrukim mogućnostima primjene.
PexfitPro
Trajno fleksibilan sustav “cijev-u-cijevi” za etažnu instalaciju.
Instalacija pitke vode
Voda za piće je dragocjena. Stoga nudimo: vrhunsku tehniku za bolju sigurnost i higijenu.
Instalacija grijanja
Rješenja jednostavne montaže za postojeće objekte i novogradnju.

Prešanje s Viega faktorom sigurnosti
Pexfit Pro se oslanja na prokušanu tehniku press spojeva tvrtke Viega. Njena se nadmoć očituje u jednostavnoj montaži u tek nekoliko sekundi, kao i u jedinstvenom faktoru sigurnosti: Viega SC-Contur. Sad je dobivate sa sustavom Pexfit Pro u svim dimenzijama, od 14 do 63 mm u spojnicama od PPSU-a, kao i u brončanim spojnicama.
Centralna provjera nepropusnosti zahvaljujući sustavu SC-Contur
Poduzeće Viega, kao prvo na tržištu, jamči mogućnost centralne provjere nepropusnosti čitave instalacije pomoću manometra, pod uvjetom da je instalacija u potpunosti izvedena pomoću sustava Viega SC-Contur. Centralna provjera ne propusnosti pruža više sigurnosti i komfora, jer otpada inače neophodna pojedinačna vizualna kontrola svakog press spoja. Ako spojevi nehotice nisu sprešani, dolazi do curenja medija a time i do pada tlaka na manometru.

Ako se umjesto mokre provodi suha provjera nepropusnosti i opterećenja, smanjuju se higijenski rizici. Oni nastaju zbog vode koja se nalazi u cjevovodu u razdoblju od prvog punjenja do puštanja u rad.

Vrhunski materijali – najbolja zaštita od korozije
Neuništive, uvijek sigurne i higijenske press spojnice Pexftt Pro su pravilan izbor za instalacije u kućnoj tehnici. Pritom su zajamčene dugotrajna visoka
sigurnost instalacija i savršena kvaliteta. Iznimno čvrste spojnice s tvornički montiranim čahurama za prešanje od plemenitog čelika jamče optimalnu
funkciju pridržavanja i sprječavaju deformacije nakon izvođenja press spoja.

Kontrolirana dubina uticanja
Zahvaljujući novom prozorčiću na press spojnici može se prije izvođenja press spoja provjeriti pravilno uticanje cijevi (kontrola umetanja).

Fleksibilno rješenje kod posebnih usponskih vodova
Perfit Pro se odavno dokazao i kod etažnih izvedbi. No i kod usponskih vodova i kod podrumske distribucije je fleksibilnost sustava iznimno korisna.
Primjerice, kad prilikom sanacije treba raditi s uskim oknima. Stoga se cijevi i press spojnice promjera do 63 mm nalaze u izdašnoj ponudi – optimirane za velike kapacitete protoka.

Dodatne informacije
Prečnik

Ø 16, Ø 20, Ø 25