Prodavnica

Priključni set za nadžbuknu instalaciju uniTOWER (10 bar) sa priključkom za punjenja sustava VAILLANT (0020250221)
22. Decembra 2020.
Dizalica topline – vanjska jedinica split sustava aroTHERM 10 kW at A-7 (3/N/PE 400V) zrak/voda VWL 105/5 AS 400V grijanje/hlađenje VAILLANT (0010021635)
22. Decembra 2020.
Prikaži sve

Dizalica topline – vanjska jedinica split sustava aroTHERM 12 kW at A-7 (3/N/PE 400V) zrak/voda VWL 125/5 AS 400V grijanje/hlađenje VAILLANT (0010021637)

Cijena na upit

Kontaktirajte nas za dodatne detalje i cijenu

Split tehnologija: čini ono dobro još boljim

Razvijeno u Njemačkoj, proizvedeno u Europi: jednako kao aroTHERM Monoblok, koji je već tisuću puta pokazao svoju vrijednost, aroTHERM Split sustav nudi visoku učinkovitost u raznim izvedbama. Visoka kvaliteta proizvodnje osigurava trajnu kvalitetu funkcije grijanja i hlađenja. Nova tehnološka rješenja i opsežni i optimizirani detalji omogućuju Vam trostruki povrat uloženog.

1. Instalacija: fleksibilnija no ikad

Zahvaljujući novoj tehnologiji, vanjska i unutarnja jedinica se mogu postaviti i na udaljenosti od 25 metara jedna od druge. Na ovaj način ćete sigurno pronaći prikladno mjesto za svoju dizalicu topline. aroTHERM Split sustav sastoji se od dvije jedinice. Vanjska jedinica dizalice topline se postavlja u vrtu, na zidu kuće ili na krovu.

2. Rad: tiši no ikad

Kao jedna od najtiših dizalica topline zrak/voda na tržištu, aroTHERM Split je savršena za korištenje u gusto naseljenim naseljima. Čak i na udaljenosti od samo nekoliko metara, razina buke smanjuje se na razinu osobnog računala. U prostoru je također tiha. Najčešće je unutarnja jedinica smještena u podrumu i čuje se otprilike kao moderni hladnjak.

3. Omjer cijene i učinka: bolji no ikad

Uz aroTHERM Split dobivate najjsuvremeniju tehnologiju po prihvatljivoj cijeni. Ušteda počinje s instalacijom koja je brza i jednostavna. Uštedjet ćete novac koji ste dosad trošili na održavanja i čišćenje dimnjaka, a budući troškovi održavanja su također niski.

Udobnost grijanja, tople vode i hlađenja u manjem prostoru

Za razliku od aroTHERM Monoblok dizalice topline, aroTHERM Split rješenje sastoji se od dvije jedinice. Vanjska jedinica se postavlja na zid kuće ili u vrt, a unutarnja jedinica najčešće u podrum. Unutarnjom jedinicom, uniTOWER, koja je veličine hladnjaka, sačuvat ćete svoj životni prostor, pogotovo u novim zgradama. Integrirani spremnik tople vode je dovoljan za potrebe četveročlane obitelji.

Ako imate veću potražnju za toplom vodom ili ugrađujete solarni sustav, odaberite zidnu hidrauličku stanicu u kombinaciji sa solarnim spremnikom.

U novogradnju možete koristiti aroTHERM kao jedini generator topline. Ako radite adaptaciju možete ju također integrirati u postojeći sustav grijanja na ulje ili plin. Inteligentna kontrola s hibridnim upravljanjem osigurava optimalnu uporabu topline iz okoliša.