Prodavnica

Razdjelnik TTO INTERA 52 1″ x EK bez ventila za radijatorske priključke sa zidnim držačima
29. Januara 2019.
Ventil kuglasti 1/2″ x EK (leptir) SF1325F IVAR (500893)
29. Januara 2019.
Prikaži sve

Termostat sobni CUBODOMO on/off sa daljinskim upravljanjem (WLAN) IVAR (506063)

Cijena na upit

Kontaktirajte nas za dodatne detalje i cijenu
Opis

CUBODOMO predstavlja pomjera granice u domeni termostata i regulacije temperature u stambenim prostorima. Osnovni paket CUBODOMO sadrži CUBE odnosno kocku koja prikuplja sve potrebne informacije. Informacije prikuplja od sondi odnosno od sonde s relejom koja također dolazi u osnovnom paketu. Korisnik bira željenu temperaturu putem svog pametnog telefona ili tableta koji odašilju informaciju CUBE-u odnosno kocki putem Wi-fi- mreže.  Sonda s relejom koja mjeri temperaturu sadrži senzor temperature ali i mogućnost paljenja i gašenja kotla. Cube i relej komuniciraju putem 868 MHz radio frenkvencije.

Cubodomo omogućava podešavanje temperature u svim kućnim prostorijama pretvarajući pametne telefone i tablete u uređaje s funkcijom termostata.

CUBODOMO omogućava kontrolu i podešavanje temperature u svakoj prostoriju u stambenom prostoru, no ta mogućnosti iziskiva postavljanje aktuatora na radijatore u svakoj prostoriji. Korisniku se nudi mogućnost instalacije i dodatnih sondi bez releja pored osnovnog pakiranja i aktuatora na radijatorima. Dodatne sonde pridonose točnijem mjerenju temperature u prostoriji.

Zahvaljujući aktuatorima moguće je podijeliti stambeni prostor u nekoliko zona. Na ovaj način moguće je kontrolirati svaki radijator i time svaku prostoriju.

Sonda ili aktuator nemogu funkcionirati samostalno, nego samo kao dodatna oprema. Nužno je posjedovati (44172) Termostat sobni CUBODOMO on/off sa daljinskim upravljanjem (WLAN) IVAR (506063)