Politika privatnosti

Da bismo uspješno realizovali Vašu narudžbu, potrebni su nam sljedeći podaci: Vaše ime i prezime, puna adresa, email, broj telefona. Ove podatke online servis www.energoterm.ba štiti i spriječava njihov svaki mogući dodor sa trećim licima. Sav sadržaj unesen prilikom registracije ili narudžbe naš servis se obavezuje da neće prodavati, prosleđivati, iznajmljivati ili na bilo koji drugi način prenositi trećim licima.

Pored ovog, osoblje našeg servisa je dužno redovno sprovoditi kontrole i pregled sadražaja, te pronalazak eventualnih neispravnosti i otklanjanje istih, kao i zaštitu od hakerskih upada i drugih pokušaja pristupa/korišćenja korisničkog sadržaja.

Diskretnost podataka

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Portal se obavezuje na korektno i diskretno čuvanje podataka na serveru, no ne može garantovati:

– da će treća lica uvijek postupati prema Uslovima korišćenja,

– da eventualni vidljivi sadržaj neće biti kopiran ili prosleđivan od strane trećih lica,

i ostalih nepoželjnih, ali mogućih scenarija nezaobilaznih u digitalnom okruženju.

Integritet podataka

Webshop www.energoterm.ba je dužan obezbjediti na najvišem mogućem nivou integritet sadržaja prosleđenog od strane korisnika, što podrazumijeva spriječavanje nedozvoljenih izmjena, dodavanja, brisanja, dupliranja, te krađe i sličnih aktivnosti. Ovo se ne odnosi na podatke koji imaju netačan, uvrjedljiv, zlonamjeran, eksplicitan i ostali neprimjerni sadržaj, koji će prema Uslovima korišćenja biti otklonjen od strane osoblja ovog servisa.