Prodavnica

Kotao Firestar 30 BioControl De Luxe 14,3-30 kW za ručno punjenje (piroliza) HERZ
31. Januara 2019.
Kotao električni-termoblok EON-B EKOPAN
31. Januara 2019.
Prikaži sve

Kotao električni eloBLOCK VAILLANT

1,338.50 KM1,771.40 KM

Očisti
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,
Opis

Pakiranje (kom): 1/1

 

Načelo rada

Uređaji eloBLOCK/2 primjenjuju se u toplovodnim sustavima grijanja s prisilnom cirkulacijom vode. Sekvencijalnim paljenjem ogrjevnih spirala spriječeni su neželjeni impulsi u električnoj mreži prilikom uključivanja/isključivanja uređaja. Cirkulacijska crpka u pogonu je samo kada je potrebna toplinska energija, čime se štedi potrošnja električne energije. Funkcijom naknadnoga rada crpke, nakon isključivanja ogrjevnih spirala, crpka će raditi još dvije minute kako bi se maksimalno iskoristila sva toplinska energija u izmjenjivaču topline te toplovodnom sustavu.

Integrirani sigurnosni I hidraulički dijelovi U uređaju eloBLOCK/2 integrirani su cilindrični izmjenjivač topline s ogrjevnim spiralama, hidraulička grupa te ekspanzijska posuda. Hidraulička grupa sastoji se od cirkulacijske automatske dvostupanjske crpke, osjetnika tlaka i sigurnosnog ventila. eloBLOCK/2 u kombinaciji sa spremnikom za toplu vodu Uređaj eloBLOCK/2 moguće je kombinirati s indirektno grijanim spremnikom za toplu vodu uniSTOR uz pomoć originalnog pribora za hidrauličko povezivanje. Temperatura vode namješta se putem upravljačke ploče.

Upravljačka ploča

Rukovanje novom generacijom uređaja eloBLOCK/2 izuzetno je jednostavno i pregledno zahvaljujući upravljačkoj ploči s dijagnostičkim LED zaslonom te podesivim regulatorom za odabir svih postavki sustava grijanja i pripreme tople vode (ukoliko je spojen spremnik za toplu vodu). Dodatne LED diode na upravljačkoj ploči pružaju informaciju o statusu uređaja.

Dodatne informacije
Tip proizvoda/Snaga

VE12- 12 kW, VE14-14 kW, VE18-18kW, VE21-21 kW, VE24-24 kW, VE28-28 kW, VE6-6 kW, VE9-9 kW