Prodavnica

Kotao električni eloBLOCK VAILLANT
31. Januara 2019.
Kamin za etažno grijanje RUSTIK 14 kW ALFA PLAM
31. Januara 2019.
Prikaži sve

Kotao električni-termoblok EON-B EKOPAN

Cijena na upit

Kontaktirajte nas za dodatne detalje i cijenuCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upit
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,
Opis

Pakiranje (kom): 1/1

 

Tehnološkim inovacijama omogućen je tih i potpuno automatiziran rad. Napredni algoritam za modulaciju snage ekonomično angažira električnu energiju i ujednačava radni vijek grijača. Integrirana je trobrzinska cirkulacijska pumpa s funkcijom deblokade i automatskim ispuštanjem zraka iz radnog kruga. Kako su pri procesu razvoja i proizvodnje poštovane norme i direktive EU cjelokupni uređaj je izuzetno pouzdan.

Ponuđeni su inovativni odgovori za dosad uočene probleme. Jednostavnim izmjenama zadanih parametara uređaj je moguće prilagoditi različitim sustavima grijanja. Kompletna dijagnostika s kodovima grešaka i kronologijom rada će, uz modularni dizajn elektronike, omogućiti povoljnije održavanje. Brzom demontažom prednjeg omotača unutrašnjost uređaja je pristupačna za eventualni rad instalatera i servisera. Prednost ovog uređaja je mogućnost promjene mjesta korisničkog penala što olakšava izbor mjesta montaže i praćenje rada uređaja.

Dodatne informacije
Tip proizvoda/Snaga

EON-B012 / 12 kW, EON-B016 / 16 kW, EON-B018 / 18 kW, EON-B024 / 24 kW, EON-B060 / 6 kW, EON-B090 / 9 kW