Prodavnica

Kotao toplovodni na pelet PelTec CTM
30. Januara 2019.
Kotao kombinirani EKO-CKB P SB CTM
30. Januara 2019.
Prikaži sve

Kotao kombinirani EKO-CK P BB CTM

Cijena na upit

Kontaktirajte nas za dodatne detalje i cijenuCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upit
SKU: N/A Kategorija: Oznake , , , ,
Opis

Pakovanje (kom): 1/1

 

Čelični toplovodni kotlovi EKO-CK P nazivnog toplinskog učina od 14 do 110 kW predviđeni su za loženje krutim gorivom, peletima, uljem ili plinom. Namijenjeni su grijanju od najmanjih pa do velikih objekata bilo kao osnovni izvor topline ili, što je danas sve češći slučaj, kao alternativni izvor. Prepoznatljivi su po uspješnom spoju modernih tehnologija i kvalitetnih gradbenih materijala s jednostavnošću ugradnje i korištenja.

Niz provjerenih tehničkih rješenja čini ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Mogućnost jednostavne ugradnje opreme na pelete, ulje ili plin predstavlja posebnu vrijednost ovih kotlova. Izrađeni s u skladu s Europskom normom EN 303-5.

KARAKTERISTIKE KOTLOVA EKO-CK P:
• Toplovodni kotao za centralno grijanje predviđen za loženje s više vrsta goriva (kruto, peleti, tekuće ili plinovito), nazivnog toplinskog učina od 14
do110 kW.
• Odgovarajuće dimenzionirano ložište te vođenje plinova izgaranja u tri prolaza osiguravaju visoki stupanj iskorištenja kotla, što ga čini “štedljivim”.
• Ložište kotla izrađeno je od visokokvalitetnog 5 mm kotlovskog lima.
• Velika vrata i ložište kotla omogućuju loženje krupnim krutim gorivom te jednostavno čišćenje i održavanje.
• Mogućnost ugradnje termičkog osiguranja na za to tvornički pripremljene otvore.
• Kotlovi su tvornički opremljeni termostatom koji upravlja radom pumpe.
• Isporučuje se zasebno tijelo kotla, zasebno oplata s toplinskom izolacijom što omogućuje jednostavan transport i ugradnju te smanjuje rizik od oštećenja.

U osnovnu isporuke kotla je uključen pokazivač temperature kotlovske vode te pribor za čišćenje i pepeljara. Za slučaj loženja uljem ili plinom, montaža plamenika je jednostavna i brza na tvornički pripremljen otvor na donjim vratima kotla.

Za slučaj loženja peletima, sa Cm Pelet-set-om se dobivaju donja kotlovska vrata prilagođena za montažu pelet plamenika. Prilikom loženja na ulje / plin ili pelete, u kotao je potrebno ugraditi turbulatore (isporuka tvornički sa Cm Pelet-set-om, dodatno naručiti za loženje uljem / plinom).

Osnovna kotlovska regulacija plamenika (ulje / plin) dodatno se isporučuje, a postavlja se na tvornički pripremljeno mjesto na gornjem poklopcu oplate kotla. Kotao je ispitan i certificiran po europskoj normi EN 303-5 i EN 304 na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu i proizveden u skladu s normom ISO 9001:2008.

Dodatne informacije
Snaga

110 kW, 20 kW, 25 kW, 30 kW, 35 kW, 40 kW, 50 kW, 60 kW, 70 kW, 90 kW