Prodavnica

Kotao kombinirani EKO-CK P BB CTM
30. Januara 2019.
Kotao kombinirani CENTROPLUS BB CTM
31. Januara 2019.
Prikaži sve

Kotao kombinirani EKO-CKB P SB CTM

Cijena na upit

Kontaktirajte nas za dodatne detalje i cijenuCijena na upitCijena na upitCijena na upitCijena na upit
SKU: N/A Kategorija: Oznake , , , ,
Opis

Pakovanje (kom): 1/1

 

EKO-CKB P nazivnog toplinskog učina od 20 do 50 kW predviđeni za loženje krutim gorivom, peletima,uljem ili plinom. Članovi su familije EKO-CK P kotlova, a posebnost im je ugrađeni inox bojler potrošne tople vode potopljen u kotlovskoj vodi. Ovo ga čini izuzetno zanimljivim, jer osigurava stalnu zagrijanost potrošne tople vode u bojleru bez dodatnih investicija.

Prepoznatljivi su po uspješnom spoju modernih tehnologija i kvalitetnih gradbenih materijala s jednostavnošću ugradnje i korištenja. Niz provjerenih tehničkih rješenja čini ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Mogućnost jednostavne ugradnje opreme na pelete, ulje ili plin predstavlja posebnu vrijednost ovih kotlova. Izrađeni su u skladu s Europskom normom EN 303-5.

KARAKTERISTIKE KOTLOVA EKO-CKB P:
• Toplovodni kotao za centralno grijanje predviđen za loženje s više vrsta goriva (kruto, peleti, tekuće ili plinovito), nazivnog toplinskog učina od 20
do 50 kW.
• Bojler potrošne tople vode izrađen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, čime su zagarantirani visoki higijenski uvjeti, a potopljenost bojlera omogućuje brzo zagrijavanje cjelokupne količine potrošne tople vode.
• Ugrađeni bojler potrošne tople vode u kotao ne zahtjeva posebnu cirkulacijsku pumpu, koja bi inače bila potrebna kada bi se bojler nalazio izvan kotla.
• Odgovarajuće dimenzionirano ložište te vođenje plinova izgaranja u tri prolaza osiguravaju visoki stupanj iskorištenja kotla, što ga čini “štedljivim”.
• Ložište kotla izrađeno je od visokokvalitetnog 5 mm kotlovskog lima.
• Velika vrata i ložište kotla omogućuju loženje krupnim krutim gorivom te jednostavno čišćenje i održavanje.
• Mogućnost ugradnje termičkog osiguranja na za to tvornički pripremljen otvor.
• Kotlovi su tvornički opremljeni termostatom koji upravlja radom pumpe.
• Isporučuje se zasebno tijelo kotla, zasebno oplata s toplinskom izolacijom što omogućuje jednostavan transport i ugradnju te smanjuje rizik od oštećenja.

U osnovnu isporuke kotla je uključen pokazivač temperature kotlovske vode te pribor za čišćenje i pepeljara. Za slučaj loženja uljem ili plinom, montaža plamenika je jednostavna i brza na tvornički pripremljen otvor na donjim vratima kotla. Za slučaj loženja peletima, sa Cm Pelet-set-om se dobivaju donja kotlovska vrata prilagođena za montažu pelet plamenika.

Prilikom loženja na ulje / plin ili pelete, u kotao je potrebno ugraditi turbulatore (isporuka tvornički sa Cm Pelet-set-om, dodatno naručiti za loženje uljem / plinom). Osnovna kotlovska regulacija plamenika (ulje / plin) dodatno se isporučuje, a postavlja se na tvornički pripremljeno mjesto na gornjem poklopcu oplate kotla. Kotao je ispitan i certificiran po europskoj normi EN 303-5 i EN 304 na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu i proizveden u skladu s normom ISO 9001:2008.

Dodatne informacije
Snaga

30 kW, 35 kW, 40 kW, 50 kW